Leasing

Fleksible løsninger

Vi kan tilbyde en bred vifte af attraktive finansieringsløsninger. Uanset hvilken løsning der vælges, hjælper vi gerne med at skræddersy en aftale, der passer til netop til dig som privatperson eller til din virksomheds behov.

 

Leasing

Vi samarbejder med Santander Consumer Bank som er et af verdens største banker og det størst bil finansierings selskab i Danmark.

Santander 

 

Privat leasing - her går man ind og beregner prisen efter antal km samt hvilken bil type kundens behov er. Bilen tilbage leveres efter typisk 36 måneder.

 

Finansiel leasing - minder om lånefinansiering. Leasingtager er ved leasingaftalens udløb forpligtet til at anvise en køber af bilen til 3. mand. Den leasede bil skal indregnes i balancen som et leasingaktiv/forpligtelse og behandles regnskabsmæssigt, som om aktivet er købt afleasingtager.

 

Operationel leasing - Til denne form for leasingaftale kan der tilknyttes en række serviceydelser som f.eks en serviceaftale med dæk, vinterhjul og erstatningsbil. Leasingselskabet indestår for restværdien på bilen ved udløb af leasingaftalen. Leasingafgifterne er fuldt fradragsberettiget i driftsregnskabet.

 

Fordele ved leasing

• Ingen kapitalbinding i bilen

• Likviditeten kan benyttes til andre formål

• Budgetsikkerhed

• Delvist momsfradrag (gælder erhverv)på hvidpladebiler

 

Lån

Som alternativ til leasing tilbyder vi at formidle bil lån til både privat samt erhverv

Ønsker du yderligere information om de produkter, som vi kan tilbyde dig, skal du blot spørge os.