Volkswagen

Ikast Automobiler blev etableret i 1963 under navnet Henry Bech ( der hvor føtex ligger i dag) , flyttede i 1968 til nuværende adresse som er udbygget af flere gange siden hen, og fik navnet Ikast Automobiler A/S.  Anders Sørensen var ansat i årene og overtog firmaet i 1975. hvor man var forhandler af Volkswagen og Audi.  Firmaet drives i dag  af Niels Peder Kjærsgaard samt Jesper Lauridsen.

Firmaet har gennem alle årene været områdets foretrukne "Folkevogns" og "Audi" værksted med fokus på godt og solidt håndværk samt god kundebetjening hvor kundens behov og krav altid er i fokus. Firmaet som er et af Danmarks største autoriseret Volkswagen Service partner samt autoriseret Skoda Service værksted, med ialt 21 ansatte. 
Personalet hos Ikast Automobiler er løbende på Volkswagen samt Skoda fabriks kurser for hele tiden at være opdateret på nyheder samt fabrikkens store kvalitetskrav til Volkswagen og Skoda produktet.

Vi har gennem alle disse år opbygget en mængde viden gennem et utal af kurser og know how samt hele tiden fornyet fabrikkens krav til Volkswagen Computere, Volkswagen modeller og Volkswagen udstyr. Som kunde på vort værksted bliver du mødt af dygtige og proffesionelle og engagerede medarbejdere, der sikrer dig som kunde en god og professionel behandling af dig og din bil. 

 Besøg vores Volkswagen side

Hent vores Volkswagen app

skoda play store

Skoda App store

Passat 2015Volkswagen