Reservedele

Vort Volkswagen samt Skoda reservedelslager har en logistik, der sikrer optimal service. Idet vi er on-line med vores importør, får vi direkte besked om de pågældende Volkswagen samt Skoda reservedele er på lager hos importøren eller et andet sted i Danmark. Dette kommer vores kunder til gode med hensyn til planlægning af reparation og sparer derved tid. 


Vi bestræber os på følgende:

- Høj leveringsgrad på originale reservedele og ekstra udstyr.
- Fremskaffelse af 95% af originale reservedele indenfor 24 timer.
- Attraktive tilbud
- Stor udvalg af tilbehør og accessories. 

Besøg Volkswagen shoppen

I shoppen kan du finde aktuelle varer fra Volkswagens sortiment af tilbehør og merchandise. Besøg Volkswagen shoppen her http://shop.volkswagen.dk/shop/frontpage.html

 

ŠKODA Originalt Tilbehør®

Da alle ŠKODA-ejere har individuelle behov, værdsættes forskellige detaljer, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af ŠKODA Originalt Tilbehør®. Med tilbehøret kan du understrege og fremhæve de elementer, som er vigtige for dig, og du kan skabe et personligt look med for eksempel sportslige alufælge eller elegante streamers.

Du kan også øge din ŠKODAs funktionalitet yderligere med de mange tilbehørsmuligheder til bagagerummet og praktiske løsninger til kabinen, som vil gøre din køretur endnu mere behagelig. Du kan oven i købet tilpasse din ŠKODA til lige netop dig og din familie med det store udvalg i sikkerhedsudstyr, musikanlæg, komfortløsninger og transportmuligheder.

Det fulde overblik over hele programmet findes i tilbehørsbrochurene, som du kan finde her. http://www.skoda.dk/Priser/ 

 

Besøg Continental dæk

Vores hoved leverandør af dæk er Continental. Besøg Continental Danmark her www.conti.dk